Busstransport eller Dj?


Bokar du en konferens hos oss som genomförs innan 30:e november 2017 så bjuder vi på antingen busstransporten eller en discjockey som en rundar av er konferens med pompa och ståt!

För en riktigt prisvärd konferens som deltagarna kommer minnas kan man med fördel välja
bägge alternativen. Vi är fulla av idéer och har genomfört det mesta, önskar ni något annat
så ser vi självklart till att lösa det!

Busstransport

Lämna bilen hemma och upplev det fantastiska i att släppa stressen redan i bussen ut till oss! När man bokar en konferens så tillkommer det alltid en massa saker man inte tänkt på. Hur man ska transportera hela gruppen kan vara just en sådan sak. Lyckligtvis så ordnar vi med det om du bokar hos oss. Det enda kravet är att ni är fler än 30 förväntansfulla och glada gäster!

Discjockey

Vill ni dansa har vi flera fantastiska lokaler att erbjuda, allt som behövs är en DJ! Vill ni utöka DJ-paketet med exempelvis mer ljud och ljus har vi bra priser på det med! Vad många inte tänker på är att en dans är mer än klackar i taket och slipsar i pannan. Det är även en teambuildande aktivitet, där kollegorna kan ha kul, skratta och minnas kvällen tillsammans, långt efter det att er vistelse hos oss har tagit slut.

*Priserna är angivna exklusive moms

Erbjudandet gäller endast nybokningar med logi, minimum 20 personer alternativt dagkonferens, minimum 60 personer. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller ej avtalskunder.

Väljer man bägge alternativen så tillkommer en kostnad. Minimum 30 personer.

 

Klicka och gör en förfrågan »

Du behöver aktivera JavaScript på din webbläsare för att kunna använda detta formulär!