Helgkonferens till hösten?


Vi bjuder på lokalen!

Endast 15 minuter från Stureplan har du chansen att uppleva en fantastisk natur i sin bästa höstskrud och Elfvikslandets lugn när skärgården är som allra finast!

Hösten på Skogshem & Wijk är något vi är extra stolta över, då dom flesta av våra konferenslokaler har en fantastisk utsikt över vidsträckt natur och sjö. Lägger ni dessutom till en båttransport hit så får ni uppleva våran unika natur på ett ännu närmare håll! Ett riktigt effektfullt sätt att starta upp konferensen och hålla energinivån hög!

Bokar ni en helgkonferens med övernattning hos oss i höst så bjuder vi på lokalen, vilken utsikt ni väljer är helt upp till er, men vi kan varmt rekommendera Hustegafjärden!

Ofta kan en helgkonferens vara ett lyckat alternativ till vardagens stress och det kan vara nyttigt att mötas tillsammans i kreativa och avslappnande miljöer. - Något vi lägger extra stort fokus på!

Lägg till:

 Ankomst med båt

 Fördrink

 Aktivitet

 Föreläsare

Dj

*Erbjudandet gäller endast nybokningar samt helgkonferens med övernattning som genomförs under september, oktober, november och december. minimum 30 personer.

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte avtalskunder

 

 

Klicka och gör en förfrågan »

Du behöver aktivera JavaScript på din webbläsare för att kunna använda detta formulär!