Lidingöloppet 2017!


Nu är det också dags att ta itu med planeringen för hur du ska bo, koppla av och äta bra på bekvämt avstånd från själva tävlingsplatsen.

Vi erbjuder sköna och avslappnande miljöer för dig att ladda batterierna i. Behöver du tagga till inför tävlingen, har vi utrymme för det med! Kör så det ryker! 

För att boka logi hos oss, klickar du på länken och följer några enkla steg.

Boka logi >

Lidingöloppet genomfördes för första gången 1965. Sedan 1982 är Lidingöloppet, med sina drygt 40.000 löpare till de olika loppen, noterat i Guinness Rekordbok som världens största terränglopp. En toppnotering som Lidingöloppet fortfarande har. Och man närmar sig nu en miljon deltagare sedan första loppet genomfördes…

Lidingöloppet drivs av kärlek till löpning och vill inspirera fler att springa för att orka mera och må bättre. Man verkar för att löpning och rörelse ska öka och stödjer löpare i deras vilja att utvecklas och hålla sig vid god hälsa.

Att springa, jogga och motionera utvecklar konditionen och bidrar aktivt till en god hälsa. Hjärta och lungor blir friskare och starkare, du orkar mer och mår bättre.

Arrangörer av Lidingöloppet är IFK Lidingö Skid & Orienteringsklubb och IFK Lidingö Friidrottsklubb. Ungefär 2.500 funktionärer från de två klubbarna och 50 andra idrottsklubbar och organisationer hjälper till vid arrangemanget.

Med Lidingöloppets fokus på hälsa och breda lokala förankring på Lidingö är det för oss på Skogshem & Wijk en självklarhet att stödja Lidingöloppet. Vi vill ge våra medarbetare och kunder Business Energy -  och Lidingöloppet är Business Energy.

Lidingö Loppet -  världens största terranglopp

Klicka och gör en förfrågan »

Du behöver aktivera JavaScript på din webbläsare för att kunna använda detta formulär!