Träning eller party?


Eller varför inte både och?

Bokar du konferens hos oss som genomförs innan 30 juni 2017 så bjuder vi på antingen en instruktörsledd gruppträning utomhus, eller en DJ som rundar av er konferens med pompa och ståt!

Vilket ni än väljer så är det ett perfekt komplement till er konferens. Känner ni att företaget behöver kickas igång ordentligt kan man med fördel välja båda två.

 

Träning

För träning finns en underbar vidsträckt och sjönära naturtomt med ett fullutrustat utomhusgym. Ni har egen grupptränare i 2 timmar, som förutom att se till att ni ger allt, även hjälper er med träningstips, kostråd och hur man hinner ta sig tid för träning! Efteråt kan det vara fantastiskt skönt att varva ner i vår relaxavdelning innan middagen. Skulle vädret vara emot oss har vi två fullt utrustade inomhusgym, det finns inga ursäkter!

Party med DJ

Vill ni dansa har vi flera fantastiska lokaler att erbjuda, allt som behövs är en DJ! Vill ni utöka DJ-paketet med exempelvis mer ljud och ljus har vi bra priser på det med! Vad många inte tänker på är att en dans är mer än klackar i taket och slipsar i pannan. Det är även en teambuildande aktivitet, där kollegorna kan ha kul, skratta och minnas kvällen tillsammans, långt efter det att er vistelse hos oss har tagit slut.

 

Båda paketen kan med fördel skräddarsys för att passa er ännu bättre!

*Priserna är angivna exklusive moms

Erbjudandet gäller endast nybokningar med logi, minimum 20 personer alternativt dagkonferens, minimum 60 personer. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller ej avtalskunder. Väljer man bägge alternativen så tillkommer en kostnad.

Klicka och gör en förfrågan »

Du behöver aktivera JavaScript på din webbläsare för att kunna använda detta formulär!