Konferens Stockholm

Har du funderat på att ha en konferens i Stockholm? Eller kanske rent av på Lidingö? Vill du vara 15 minuter från storstaden men ändå vara på en funktionell mötesanläggning med skärgårdsutsikt och en vidsträckt naturtomt? Då har du kommit rätt.

Vi har flexibla konferenslokaler för såväl den lilla som denriktigt stora konferensen, utbildningen eller event. Kontakta vår bokning på 08 – 731 42 42 eller klicka och gör en förfrågan

Varför ha en konferens i Stockholm?

Det finns många fördelar med att ha en konferens i Stockholm och här på Lidingö. Närastan men ändå med skärgården inpå knuten. Utbudet av restauranger, kultur och nöjen. På samma gång som det finns många naturskyddade områden både i och utanför staden. Vid eller nära vatten.

Allt är lättillgänglighet – inom 15 minuter hittar du allt du kan behöva för din konferens. Väl utbyggd kollektivtrafik som gör att dina konferensdeltagare till och med kan åka buss kommunalt hela vägen fram. Behöver ni ta er till och från Arlanda eller Stockholms innerstad är det lätt med förhyrda bussar eller taxi.

Varför ha en konferens på Skogshem & Wijk

Vill du ha lugnet utanför bortanför storstaden men ändå vill vara nära storstadens utbud av restauranger och uppleverlser så är vi den perfekta mötesanläggningen för din nästa konferens, utbildning eller event.

Vi är 15 minuter från Stockholms innerstad och 45 minuter från Arlanda.
 
Vi är en plats skapad för möten. Det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns konferensrum för 2-400 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 195 bekväma hotellrum med 227 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till yttterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 20 minuter från Stockholms innerstad. Ett prisbelönt kök, fullt utrustat gym och en personlig omtanke från första kontakt lyftervistelsen ytterligare.

Eller som en av våra gäster skrev till oss:

”Tänk att konferera så nära stan men ändå ha skärgårdskänsla. Vi konfererade under tre dagar och kombination skärgårdskänsla och närheten till stan gav oss stora möjligheter till variation för vår konferens. Båt från Nybroviken till Skogshem & Wijk, effektiv och ostörd miljö för vår konferens hos er, fest med våra kunder i er eventlokal en kväll, möjlighet till en kväll inne i Stockholms nöjesliv för våra säljare. Och sista dagen toppade vi med en båttur i skärgården. Vilken höjdare!”