Lediga tjänster

Vill du jobba med oss?

Våra lediga tjänster: 

KOCK

KOCK / SOUSCHEF 

Serverings-, och cafépersonal 

Kock

Vi är ett glatt gäng på Skogshem & Wijk som nu söker en ny arbetskamrat. Oss som du får glädjen att arbeta med är flexibla, bra på att samarbeta som team och vi gillar att ha roligt tillsammans på jobbet.                          Jag som är ansvarig i köket heter Ted och jag gillar att arbeta med i gruppen gemensamt satta mål och med både traditionell och nyskapande matlagning med hög kvalitet på råvarorna.

Arbetet i köket är oftast koncentrerat till vardagarna, men även en del helger förekommer under året. Arbetspassen är relativt jämt fördelat mellan dag- och kvällstjänst.

Vi söker dig som har erfarenhet från tidigare kockjobb eller är nyutbildad, men redan kreativ matlagare och som känner att du vill utvecklas som kock tillsammans med duktiga och mer erfarna medarbetare. Som kock ska du vara duktig på att hantera råvaror, smaksäker och noggrann i din matlagning och som sagt med en vilja till att både utvecklas och vara med och utveckla vårt kök. Som kock här på Skogshem & Wijk är du också med och ansvarar för och utvecklar vårat kalla kök med sallader, tapasbrickor och hembakat mat- och kaffebröd.

Som person behöver du vara strukturerad och organiserad och kunna hålla flera bollar i luften samtidigt i vår flexibla verksamhet med flera olika matsalar. Baskunskaper i köksekonomi är också en egenskap hos dig som är viktig. På Skogshem & Wijk uppmuntrar vi den personliga utvecklingen, det goda ledarskapet och ser det som den viktigaste delen hos dig. Lön och andra villkor enligt individuell överenskommelse.

PROFIL

 • Dokumenterad utbildning som kock
 • God kommunikativ förmåga och flexibel
 • Personlig mognad
 • Stark inre drivkraft
 • Ansvarstagande
 • Ha en vilja att utvecklas
 • Baskunskaper i köksekonomi
 • Arbeta mot i gruppen gemensamt satta mål
 • Peppa och utveckla både dig själv och dina kollegor

Är du intresserad av att söka tjänsten eller vill få mer information, kontakta,

Köksmästare Ted Jansson            08 – 731 42 33 

personal@skogshem-wijk.com

Här kan du läsa mera om oss: http://www.skogshem-wijk.com/

 

Kock/Souschef

Vi är ett glatt gäng på Skogshem & Wijk som nu söker en ny arbetskamrat. Oss som du får glädjen att arbeta med är flexibla, bra på att samarbeta som team och vi gillar att ha roligt tillsammans på jobbet. Jag som är ansvarig i köket heter Ted och jag gillar att arbeta med både traditionell och nyskapande matlagning med hög kvalitet på råvarorna.

Arbetet i köket är oftast koncentrerat till vardagarna, men även en del helger förekommer under året. Arbetspassen är relativt jämt fördelat mellan dag- och kvällstjänst. I övrigt följer verksamheten i konferens- och mötesbranschen i stort skolornas årsplanering. D v s när det är skollov är det lugnare eller lediga perioder och däremellan ligger våra arbetstoppar med stora grupper och gästantal i huset.

Vi söker dig som är en kreativ och engagerad kock och matlagare med några års dokumenterad erfarenhet och som nu känner att det är dags för en ny utmaning att få bli Skogshem & Wijks nya souschef. Som person behöver du vara strukturerad och organiserad och kunna hålla flera bollar i luften samtidigt i vår flexibla verksamhet med flera olika matsalar. Goda kunskaper i köksekonomi är också en egenskap hos dig som är viktig. På Skogshem & Wijk uppmuntrar vi den personliga utvecklingen, det goda ledarskapet och ser det som den viktigaste delen hos dig. Lön och andra villkor enligt individuell överenskommelse.

PROFIL

 • Dokumenterat erfaren och duktig kock
 • God kommunikativ förmåga och flexibel
 • Personlig mognad
 • Stark inre drivkraft
 • Ansvarstagande
 • Goda kunskaper i köksekonomi
 • Arbeta mot i gruppen gemensamt satta mål
 • Peppa och utveckla både dig själv och dina medarbetare

Är du intresserad av att söka tjänsten eller vill få mer information, kontakta,

Köksmästare Ted Jansson 08 – 731 42 33 

Vi ser fram emot din ansökan via mail till: personal@skogshem-wijk.com senast den 15 juli
Tillträde enligt överenskommelse men senast efter sommaren

Vänliga hälsningar Ted Jansson

Serverings-, och cafépersonal

Vi som arbetar här i restaurangerna på Skogshem & Wijk är ett glatt gäng som nu våren 2018 söker några nya pigga och glada arbetskamrater. Du får glädjen att jobba med ett gäng väldigt lättsamma och flexibla personer. Vi som arbetar här är bra på att samarbeta och gillar att ha kul på jobbet. Jag som är ansvarig för restaurangen heter Christoffer och gillar att tillsammans med mina kollegor att ha roligt samtidigt som vi arbetar mot gemensamt satta mål.

Vem är du?                                      

Vi söker dig som vill jobba extra i restaurang och café.  Arbetspassen varierar mellan frukost, lunch och middagar. Om du inte har någon erfarenhet men känner att du är rätt person för servicebranschen, så är du självklart också välkommen att höra dig. Du är en person som har lätt för att samarbeta, är lugn, serviceinriktad, är bra på att prioritera. Behovet av hjälp följer skolornas öppethållande, dvs lov/helger/jul/nyår är inte behovet så stort.

Vi ser fram emot din ansökan via mail till: personal@skogshem-wijk.com
Tillträde senast snarast

Vänliga hälsningar

Christoffer Frances