Mat och dryck

- Smaker. Näring. Mättnad. Energi. Välmående.

För oss är varje måltid viktig för att du ska få näring och energi till möten och aktiviteter. Därför lagar vi all mat från grunden med väl utvalda råvaror.

Våra energigivande luncher på S&W

Som gäst på Skogshem & Wijk får du alltid välja ur vår lunchbuffé. Välj mellan fisk, kött, vegetariskt, soppa samt flera arbetade sallader. Blandade, rena, tillagade mfl. Allt för att du skall få energi att klara dagen. Fråga gärna personalen om tips för tillagningen eller recepten.

Vi tycker också att variation och ett brett utbud är viktigt för att du ska kunna välja den mat och dryck som du tycker om och mår bra av. Därför serverar vi både det som är hälsosamt för kroppen och för själen, smalt och brett, sunt och sött.

Råvarorna vi väljer är ekologiska, närproducerade och säsongsanpassade så långt som möjligt. Valet sker utifrån en omsorg om dig som vår gäst och för miljön vi lever i.

Vi vill helt enkelt att du ska äta gott och må bra när du är hos oss.

Middagarna är fest med väl komponerade menyer. Vi ger gärna passande dryckesförslag med vin, öl eller alkoholfria alternativ till måltiden. Det ingår alltid en 3-rätters middag om ni ej önskar annorlunda.

Välkommen till bords!

Klicka på bilden för att gå en rundtur på anläggningen.


Visa större karta