Nyheter

5 egenskaper ledande anläggningar har gemensamt

Onsdag 13 December

5 egenskaper ledande anläggningar har gemensamt.

Detta är en förkortad version av originalartikeln skriven av Mark Cooper.

Originalartikeln finns att läsa i sin helhet på IACC’s hemsida:

http://www.iacconline.org/iacc-swedish/fem-saker-ledande-anlaggningar-har-gemensamt

Vackra anläggningar, fantastisk mat och suverän service är nog bland det första du tänker på som gör en konferens eller mötesanläggning exceptionell. De känns självklara på listan av saker ledande anläggningar har gemensamt. Ändå är det andra pragmatiska värden som bestämmer vilka anläggningar som är mest framgångsrika och kanske också lönsammast.


Låt oss gå igenom de delar som världens bästa anläggningar har gemensamt.

1. Sätter höga kvalitetsstandards.

Att sträva efter att upprätthålla högsta kvalitetsstandard i service, bekvämligheter och kulinariskt utbud är ett kännetecken bland världens ledande anläggningar. För medlemmar i en professionell mötesallians kan det vara helt avgörande villkor.  IACC begär till exempelvis att medlemmarna åtar sig kvalitetsstandards som spinner över ett antal best practices från management till den fysiska miljön och tjänsterna som anläggningen erbjuder.

2. Plikten för produktiva mötesmål. 

Ledande anläggningar arbetar nära sina kunder för att nå mötesmål som förbättrar prestationen för både personer och företag. Oavsett om det handlar om att skapa mingelmöjligheter mellan deltagare eller försäkra att utbildningar sker felfritt så gör topp-anläggningarna kundernas lyckade möten eller events till högsta prioritet.

3. Erbjuder transparent prissättning.

När det kommer till prissättning för möten ser topp-mötesanläggningarna till att kunderna inte lämnas med otrevliga överraskningar. Faktum är att de arbetar nära mötesplanerare för att säkerställa att budgeten hålls.

4. Håller sig uppdaterade på best practices.

Oavsett om det gäller att delta i konferenser, utbildningar eller rundabordssamtal så håller sig chefer för ledande anläggningar sig uppdaterade inom de senaste idéerna och praktikerna i branschen.

Det kan betyda att de deltar i aktiviteter som fokuserar på personalutbildning, utvecklar miljövänliga förhållningssätt eller förstår den senaste upplevelsetekniken som används i möten idag. Föreningar som IACC strävar också efter att erbjuda medlemmarna kontinuerlig utbildning genom resurser som Meeting Room of the Future-rapporter, professionella utvecklingskurser och webinarier. 

5. Hittar inspiration genom globalt nätverkande.

Att nätverka både lokalt och internationellt med andra anläggningar som håller högsta kvalitet ger en fördel till mötes- och eventanläggningar av hög kaliber som vill stanna i världens topp 1 %.

Att vara exponerad för internationella idéer är inte bara inspirerande, utan kan också vara revolutionerande.