Nyheter

Feed-back

Onsdag 30 Mars

Vi är alldeles överväldigad av feed-backen från en kund som hade sitt event hos oss förgående vecka! Detta kommer vi att leva på länge:

Hej på er!

Jag heter Mats, jag var en av deltagarna på vår kickoff hos er förra veckan. Jag tackade i och för sig för fina dagar när vi åkte, men vill faktiskt även mail ledes skriva några rader. Jag har under mina 48 år som chef på olika nivåer varit på drygt hundra konferenser och kickoffer och efter dessa två dagar rankar jag er definitivt som medlemmar i min tre-i-topplista!

Jag utvecklar gärna varför:

  • En parameter är Tengboms skapelse, vilken arkitektur och noggrannhet i detaljer! När vi gjorde yoga igår blev jag faktiskt stående en stund och bara njöt av draghandtaget till entrédörren till huset där vi svettades, vilken formfulländning. Kanske nördigt, men underbart!
  • Men hus är hus och det är ju faktiskt alla medarbetare som fyller huset med själ och där tycker jag att ni är outstanding. Från incheckning till hemresa kände jag mig välkommen och omhändertagen! Vilken reception! Vilken servis! Fantastisk konferenstekniker, verkade utan att synas och var otroligt uppmärksam!
  •  Maten! Såsom varande lätt köttätande halvvegetarian konstaterade jag att allt fanns för mig! Mat lagad med omsorg, variationen på luncherna underbar, gårdagens middag ljuvlig.
  • Som hotellveteran kollar jag alltid under sängen (damm??), duschmunstycket och silikonfogar i duschen samt lyfter på WC-stolens sitt ring – här var allt skinande rent! Bekväma sängar, bra tillknycklingsbara kuddar.

Tro mig eller ej, detta är första gången jag återkopplar så här mångordigt per mail till en anläggning, men jag kan inte låta bli denna gång! Ni ska vara stolta över vad ni byggt upp!

 

Tack Mats för att du delade med dig av din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka till oss!

 

Varma hälsningar från oss alla på Skoghem & Wijk