Nyheter

Nytt nyhetsbrev ute!

Tisdag 23 Maj

Sommaren är på ingång!

Det är nu det sätter igång, det är nu höstens konferenser, sammankomster och externa möten skall bokas och planeras. Givetvis står vi beredda med anteckningsblocken i högsta hugg, redo att lösa alla era frågor och funderingar.

Vi vill ändå slå ett slag för de korta puckarna. En spontankonferens eller varför inte ett dagsmöte med lyxfika? Ta med gänget och avsluta årets första halva med tältmingel, bbq-buffé och en rolig aktivitet. Alltsammans i söderläge med utsikt över Hustegafjärden till tonerna av kluckande båtskrov och nyfikna måsar. Föredrar ni en skönsjungande trubadur eller en DJ till välkomstdrinken så fixar vi det med såklart!

Just utsikten här är svårslagen, och något vi gärna visar upp, har du möjlighet att komma ut på en kaffe så är vi inte längre än ett telefonsamtal bort! Är det medvind i trafiken så tar det bara 15 minuter från Stureplan!

Behöver du boka något med kort varsel, har vi skräddarsytt ett paket som kan vara intressant för dig och din grupp!

 

Konferens till och med augusti? -Vi bjuder på lokalen!

Bokar du en konferens med övernattning hos oss som genomförs innan 31 augusti så bjuder vi på konferenslokalen!

Vi har dessutom en kraftigt rabatterad helpension. Endast 1895:- ex moms

Konferenslokalerna här på Skogshem & Wijk är något vi är extra stolta över, då de flesta av lokalerna har en fantastisk utsikt över vidsträckt natur och sjö. Vilken utsikt ni väljer är helt upp till er, men vi kan varmt rekommendera Hustegafjärden!

Väljer ni endast ett dagkonferenspaket för samma period kostar det 595:-/pp (Ord. pris 750:-)

 

Busstransport eller Discjockey?

Bokar du en konferens hos oss som genomförs innan 30:e november 2017 så bjuder vi på antingen busstransporten eller en discjockey som en rundar av er konferens med pompa och ståt!

För en riktigt prisvärd konferens som deltagarna kommer minnas kan man med fördel välja bägge alternativen. Vi är fulla av idéer och har genomfört det mesta, önskar ni något annat så ser vi självklart till att lösa det!

Läs mer...

 

Nyhet! - Pausa konferensen med en Stridsbåt 90!

Vi har nöjet att kunna erbjuda en premiumupplevelse utöver det vanliga!

Nu har du chansen att få uppleva just detta i Stockholms Skärgård, att få forcera skärgården med 16 ton båt i närmare 40 knop är något unikt. Båten är modifierad och anpassad för att just ni ska få en så behaglig upplevelse som möjligt och man kan lätt angöra en klippa eller brygga med båten!

Varför inte öppna konferensen hos oss genom att anlända i en Stridsbåt 90 och välkomnas med en drink på bryggan? 

Ett superkul och uppskattat avbrott i er konferens, event eller kickoff!

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Hoppas vi syns!


Prenumerera på våra kommande nyhetsbrev!