Nyheter

Säg hej till vår nya stjärnspelare på säljavdelningen!

Onsdag 21 December

Skall du boka en konferens här hos oss, så kommer du förr eller senare komma i kontakt med antingen Lennart eller Pernilla. Pernilla är vårt senaste tillskott till vårt team, och vi är så glada att ha henne här!

Men vem är Pernilla egentligen?

Vem är jag... Jag är en driven, nyfiken, glad och strukturerad tjej som trivs med livet!

Vad gör du när du inte bokar konferenser?

På fritiden ägnar jag mig åt att umgås med min familj och vänner. Tycker om att hålla mig i form och tränar en del. Har tillsammans med min sambo införskaffat en lägenhet i varmare breddgrader och hoppas kunna vara där med familjen på mina semestrar framöver!

Hur hamnade du hos oss?

Efter många år på inom samma koncern så kände jag att det var dags för en ny utmaning i arbetslivet. När jag fick frågan att komma hit till Skogshem och Wijk så kändes det som ett självklart och spännande val. Mycket glad att få vara här med denna fantastiska skara av kollegor och inte minst på en sån fantastisk anläggning som Skogshem och Wijk är.

Hur kommer du förbättra Skogshem och Wijk?

Min förhoppning är att jag med min breda erfarenhet och efter många år i branschen kan bidra till en ökad försäljning och många nöjda återkommande gäster. Skogshem och Wijk är som jag tidigare sa ett fantastiskt ställe som jag tror kan bredda sin marknad på flera plan i framtiden.

Vad man skall tänka på om man ska boka ett externt möte, event eller konferens?

Det viktigaste för oss är att våra kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt när dom väl kommer hit! Alla som kommer hit har olika syften och behov, och för att vi ska kunna leverera den bästa servicen är det bra att den som bokar mötet/konferensen delger syftet med mötet för just deras grupp redan vid bokningstillfället.

Just vid sådana tillfällen så kan det kännas extra tryggt att prata med någon som har över 25 år i mötesbranchen bakom sig! Vi lyfter på hatten för Pernillas kompetens!