Nyheter

Safehotels

Tisdag 03 Februari

Safehotels certifiering för 2015 är nu godkänd och vi fick hela 423 poäng av totalt 480, vilket innebär högsta nivå - premium! Gissa om vi är stolta!

”Skogshem & Wijk har nu genomgått den åttonde årliga certifieringskontrollen utförd av Safehotels Alliance AB sedan certifieringen 2006. Ett flertal säkerhetshöjande åtgärder har genomförts sedan samarbetet med Safehotels påbörjades, dels på Safehotels inrådan, dels initierade av hotelledningen.

Skogshem & Wijk arbetar kontinue...rligt med implementering av säkerhetsrutiner, säkerhetspärmar och utbildningar. Anläggningen har fastställt och dokumenterat sin säkerhetsorganisation samt säkerställt att säkerhetsrelaterad information kommuniceras till hela organisationen på ett bra sätt.

Brandskyddsorganisationen utgörs av kunnig personal med goda förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Anläggning har kommit långt i sin strävan att erbjuda sina gäster en hotell- och konferensanläggning med högt ställda krav på säkerhet.

Säkerhet är ett prioriterat område vilket märks tydligt bland både personal och ledning. Anläggningen symboliseras av en tydlig koppling mellan service och säkerhet.

Skogshem & Wijk uppnår 423 poäng av totalt 480 poäng. Krav för godkännande enligt Safehotels Alliance certifieringsnivå, Safehotels Premium är 400 poäng och certifieringsnivå, Safehotels Certificate är 340 poäng. Anläggningen är med denna rapport kvalificerad med väl godkänt resultat enligt ”The Global Hotel Security Standard” högsta nivå, Premium.”