Nyheter

Skogshem & Wijk + Unika Nöjen = Sant

Fredag 12 Juni

Skogshem & Wijk börjar erbjuda sina konferensgäster färdiga shower och nöjen

En av Storstockholms mer aktiva konferensanläggningar - Skogshem & Wijk på Lidingö startar ett samarbete med Unika Nöjen och Mathias Ljung. Mest känd för att vara mannen bakom Måndagsklubben, Club Retro och Schlagerfredag men även en duktig artistbokare.

- Vi är väldigt glada och stolta säger Mats Engstrand, försäljnings och marknadschef på Skogshem & Wijk, över samarbetet. Vi vill kunna erbjuda våra befintliga och nya konferensgäster ett färdigt koncept med shower, artister, underhållning mm som inte kostar skjortan. Det blir väldigt enkelt då Mathias kommer att sitta med oss på Skogshem & Wijk. Det skall inte behöva kosta mera än någon hundralapp per person att ha professionella kända showgrupper som underhållning i samband med konferensen, kickoffen eller den privata festen/bröllopet. Även kunna erbjuda duktiga gästartister eller föreläsare som engagerar och ger energi.

Skogshem & Wijk har väldigt bra lokaler för detta, dels en Eventarena för ca 500 personer men även mindre lokaler, matsalar för arrangemang från 2 till 350 personer.
Målet har varit att gästerna/kunderna skall få en enkel väg och inte behöva betala för mycket för evenemanget!

- Det är väldigt spännande och nytt för mig att jobba med en konferensanläggning direkt säger Mathias Ljung, ägare av Unika Nöjen. Jag har oftast jobbat med nattklubbar och kedjor men ser stora möjligheter även för att göra arrangemang för privatmarknaden. Lidingö ligger bara en bro ifrån central Stockholm och med nya tunneln, Norra länken, har resvägen minskat med 15 minuter enkel resa om man kommer norr eller söder ifrån stan.

- Detta är bara ett roligt och annorlunda komplement till våra seglingar, energiboostar, träningsaktiviteter mm att kunna erbjuda de som gillar sång, musik, dans, trolleri och show något extra säger Patrik Olsson som ansvarar för den dagliga försäljningen på anläggningen.

För ytterligare information kontakta

Mathias Ljung, 073- 339 04 10, e-post mathias@unikanojen.se

Patrik Olsson, 073-342 87 20, e-post patrik.olsson@skogshem-wijk.com

Mats Engstrand, 08-731 42 49, e-post mats.engstrand@skogshem-wijk.com