Nyheter

Skogshem & Wijk får nya ägare

Tisdag 08 Oktober

- Vi är mycket glada att affären har gått i lås och ser fram emot att få driva och utveckla en mycket väl fungerande verksamhet, säger Ann Nagel som blir ny styrelseordförande för Skogshem & Wijk. Vi har länge betraktat Skogshem & Wijk som pärlan bland Lidingös alla konferensanläggningar. Vi tar oss an uppgiften med stor ödmjukhet.

Ann och Thomas Nagel har sedan många år varit verksamma på Lidingö. De var till för ett par år sedan verksamma inom dagligvarubranschen med två butiker på Lidingö och en i Vasastan. Butikerna såldes till KF 2011 och nu är tiden mogen att göra nya satsningar.

 

- Familjeföretaget har lång erfarenhet av att arbeta i fastighets- och servicebranschen och vi tror att våra erfarenheter från dagligvaruhandeln kan vara till nytta när vi nu ger oss in i en ny bransch, säger Thomas Nagel som från årsskiftet blir ny VD för Skogshem & Wijk.  I en livsmedelsbutik möter du kunden varje dag och i mötet med kunden uppstår idéer som kan utveckla verksamheten. Det kommer vi att ta med oss till Skogshem & Wijk.

- Vi lämnar över en konferensanläggning som är i mycket gott skick. Vi vet att Ann och Thomas kommer att förvalta och utveckla det vi byggt upp. De är kompetenta, har erfarenhet av service och vi känner oss trygga att Skogshem & Wijk även fortsättningsvis kommer att vara det självklara valet för många av våra trogna kunder men även för nya kunder som vill ha det effektiva mötet, säger Peter Eriksson.