Säkerhet

- utbildningar med högsta säkerhet

Är säkerheten viktig när du väljer mötesanläggning? Finns det behov av personskydd? Behöver du skydda företagshemligheter?

Vi kan erbjuda förhöjd säkerhetsnivå på hela eller delar av vår mötesanläggning. Tack vare att vi har certifierats av och är medlemmar av Safe Hotels samt genom vårt nära samarbete med ett säkerhetsföretag kan vi erbjuda precis den säkerhet som just ert möte kräver.

Vår ambition är att anpassa säkerheten så mycket att er konferens, utbildning eller event påverkas så lite som möjligt. Syftet med våra säkerhetslösningar är att våra kunder ska fokusera på sin kärnverksamhet och sitt möte för att få ut mesta möjliga av sin vistelse hos oss.

Vi kan erbjuda förhöjd säkerhetsnivå kring områden som säkra möten, personskydd, skydd av företagshemligheter, avlyssningssäkra lokaler, skottsäkra lokaler, hotbildsbedömning, avskildhet, anonyma möten med mera.

Vi gör vårt yttersta för att garantera bekvämlighet och trygghet – både när det gäller hantering av affärskritisk information och skydd av nyckelpersoner. Dessutom kan vi erbjuda kamerabevakning och andra skräddarsydda säkerhetslösningar.