fbpx
En

Eventlokal i Stockholm

Eventlokal i Stockholm

Planerar ni att ha ett företagsevent i Stockholm? Samla företaget och kom till Skogshem & Wijk, en eventlokal i Stockholm, nära till city men i ute på natursköna Lidingö. Här hittar ni oss precis vid vattnet och vi har mängder med möjligheter och aktiviteter för ert företagsevent.

 

Event hos oss på Skogshem & Wijk

Ska ni ha ett företagsevent som laddar medarbetarna med entusiasm- och arbetsglädje för organisationens affärsmål? Eller bjuda in era kunder för att stärka nätverket? Ni kanske vill ha en sommaravslutning som slår högt?

Ett förtagsevent är ett viktigt och strategiskt inslag i ert varumärksbyggande, Skogshem & Wijk är en perfekt plats för ert ändamål. Vi har 3 stycken större eventlokaler för 550, 220 och 140 personer och 9 stycken halvstora lokaler för ca 80 personer. Till detta har vi ett gäng break out rooms och 5 matsalar där den största tar upp till 400 gäster. Vi har även möjlighet att bygga stora festtält på vår 200.000 kvm sjötomt, för ännu större sällskap. Total flexibilitet för ditt nästa företagsevent i Stockholm!

En eventlokal i Stockholm – skapad för möten. Vi har de rätta kontakterna för att göra just din kickoff något alldeles extra!

Kombinera eventet med en lagaktivitet på land eller på vatten. Kanske vill ni toppa allt med en roligt fest där egna eller inhyrda artister gör så taket lyfter.

La Terrazza

Vare sig det ska vara en sommaravslutning, event, jubileumsfest eller en kickoff, hjälper vi er med att få till en härlig fest ute i vårt tält, La Terazza! Kombinera er fest med välkomstdrinkar, Dj, middagsunderhållning och övernattning.

Med festtältet La Terrazza kan vi erbjuda 5 olika matsalar samt flera loungeområden för en kaffepaus i solen, eller varför inte på bryggan med tårna i vattnet.

Temafester & Teambuidling

Kanske vill ni anordna en temafest med teman som After Ski, Beach Club eller Pool Party? Eller vill ni kombinera er fest med olika Teambuildingaktiviteter? Listan på hur vi kan utforma just er fest är oändlig och vi har massvis med roliga idéer! Läs mer här!

Vid fler än 100 deltagare så ingår en av följande: Trubadur, Musikquiz eller 5-kamp.

Vi har 200,000 kvadratmeter naturtomt med härlig strandlinje som erbjuder en mängd fartfyllda- såväl som stillsamma aktiviteter. Du kan genomföra dem både inomhus, utomhus och på vattnet.

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners. View more
Accept