En

Eventlokal

Eventlokal ute på Lidingö

Planerar ni att ha ett företagsevent som ska ha det lilla extra? Samla företaget och kom till Skogshem & Wijk, med en eventlokal som garanterat passar ert behov. Här ute på Lidingö hittar ni oss precis vid vattnet och vi har mängder med möjligheter och aktiviteter för ert event.

 

Event hos oss på Skogshem & Wijk

Letar ni efter den perfekta platsen för ert nästa stora event? Skogshem & Wijk erbjuder en mångsidig och inspirerande miljö för alla typer av sammankomster, vare sig det gäller företagsevent, kundträffar eller minnesvärda firanden.

Vår anläggning är mer än bara en eventlokal; det är en plats där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en unik upplevelse. Vi har 3 större eventlokaler som kan rymma upp till 550, 220 och 140 personer, samt mindre lokaler perfekta för mindre grupper. För de minsta grupperna erbjuder vi flera break out rooms. Våra matsalar är rymliga och flexibla, med den största som rymmer upp till 400 gäster. För de riktigt stora evenemangen kan vi även arrangera festtält på vår vidsträckta 200.000 kvm sjötomt.

Skogshem & Wijk är inte bara en plats för möten, utan en plats där möten blir till oförglömliga händelser. Vi hjälper er att skräddarsy ert event, oavsett om det är en produktlansering, en företagskickoff eller en festkväll. Våra aktiviteter på både land och vatten ger en extra dimension till ert arrangemang, och vårt nätverk av artister kan hjälpa till att skapa en kväll ni sent kommer att glömma.

La Terrazza

Vare sig det ska vara en sommaravslutning, event, jubileumsfest eller en kickoff, hjälper vi er med att få till en härlig fest ute i vårt tält, La Terazza! Kombinera er fest med välkomstdrinkar, Dj, middagsunderhållning och övernattning.

Med festtältet La Terrazza kan vi erbjuda stor flexibilitet med flera loungeområden för en paus i solen, eller varför inte på bryggan med tårna i vattnet?

Temafester & Teambuidling

Kanske vill ni anordna en temafest med teman som After Ski, Beach Club eller Pool Party? Eller vill ni kombinera er fest med olika Teambuildingaktiviteter? Listan på hur vi kan utforma just er fest är oändlig och vi har massvis med roliga idéer! Läs mer här!

Vi har 200,000 kvadratmeter naturtomt med härlig strandlinje som erbjuder en mängd fartfyllda- såväl som stillsamma aktiviteter. Du kan genomföra dem både inomhus, utomhus och på vattnet.