En

Arbetsrum och kontorsplats uthyres

1 / 3
Hej, mindre företag, egenföretagare, frilansare…

Här finns arbetsrum, kontorsplatser med alla bekvämligheter i unik miljö

Är du i behov av kontor eller kontorsplats? Vill du sitta på ön men ändå avskilt och i en unik miljö? Då har vi lösningen. Kontor från 1900 kr/mån och kontorsplatser just nu 1000 kr/mån som prova på-pris. Även möjlighet att hyra förråd finns. Endast 7 minuter från Lidingöbron ute på vackra Elfvikslandet.

 

Arbetsrum, kontorsplatser och co-working…

10-250 kvm kontorslokaler

I våra kontorsbyggnader intill konferensanläggningen Skogshem & Wijk i den på Lidingö erbjuder vi kontor/rum från 10-250 kvm.

Med prova på-pris!

Nu kan du dela kontorsyta och sociala ytor med andra på ett mindre co-working utrymme i våra fina miljöer. Prova på-pris från 1 000 kr/mån.

Alla bekvämligheter

Med tillgång till gemensamma ytor för pentry, matplats, dusch, toaletter m.m. Parkeringsmöjligheter, tillgång till att hyra förråd & trevliga grannar.

Livestudios, hybrid- och digitala möten

Möten, konferenser och event från 2-550 personer på Lidingö!

Vi gillar alla sorters möten, event, fester och konferenser. Vår konferensanläggning är speciellt anpassad för att ta emot stora grupper  och vi säger gärna att det är vår specialitet.

Vi är StayClean COVID Safe-certifierade! 

Vi på Skogshem & Wijk är både StaySafe och StayClean COVID Safe certifierade. Vi är även säkerhetscertifierade genom Svenska Möten. Läs mer om hur vi arbetar för att ge dig, dina kollegor och vänner en trygg mötesplats.

Bokningsförfrågan – vi kontaktar dig inom en timme!