fbpx
En

Konferens med övernattning i Stockholm

Letar du efter en naturnära konferens i Stockholm med övernattning? Då är Skogshem & Wijk på Lidingö den perfekta platsen för dig! Vår anläggning har över 50 rymliga lokaler, 5 restauranger och 290 bäddar, allt beläget på 200.000 kvm sjönära mark. Vårt mål är att skapa en kreativ, inspirerande och energigivande miljö för konferenser.

På Skogshem & Wijk kan du kombinera produktivt arbete med avkoppling i naturen. Vår plats är idealisk för teambuilding och aktiviteter med anslutning till naturen, som vandring och cykling. Med vår belägenhet på vackra Lidingö är du bara en kort resa från centrala Stockholm, men samtidigt omgiven av lugn och ro i naturen.

Så varför inte boka din nästa konferens med övernattning i Stockholm på Skogshem & Wijk? Vi erbjuder en unik mötesplats med närhet till naturen och alla de faciliteter som krävs för en lyckad konferens. Kontakta oss idag för att boka!

En plats skapad för möten

Oavsett om det är en konferens över dagen som står på agendan, eller om du är på jakt efter ett skräddarsytt paket för konferens med övernattning, så står vår kursgård på Lidingö redo att ta emot dig och dina kollegor. 

Skogshem & Wijk på Lidingö är ritat av arkitekten Anders Tengbom, just med syftet att passa för konferenser och utbildningar. Vi erbjuder flexibla och funktionella mötes- och konferensrum, samt event- och konferenslokaler för såväl det lilla som det riktigt stora sällskapet. Av våra ca 50 mötesrum har de allra flesta havsutsikt. På så vis kan ni njuta av den vackra omgivningen, även under tiden ni är inomhus. Att ni är nära Stockholm betyder på intet sätt att ni behöver vara långt ifrån naturen. En plats skapad för möten – endast 17 minuter från Stureplan.

Vi skräddarsyr konferensen efter era behov. 

Ska ni ha en konferens i Stockholm som laddar medarbetarna med entusiasm- och arbetsglädje för organisationens affärsmål? Skapa en gemensam målbild för kommande verksamhetsår? Kom då till oss. Vi har utbildade mötesrådgivare som vill förstå och lösa era behov och hjälpa er att genomföra lyckade möten.  Här nedan kan ni se några av våra lokaler och platser ni har tillgång till.  Skogshem & Wijk ligger nära Stockholms stad men ändå så pass avskilt att ni lätt kan hålla ihop er grupp för de aktiviteter ni väljer.

 

Max 36 platser

Poolen

Max 550 platser

EventArenan

Max 220 platser

Wijken

Max 40 platser

Hustega

Max 150 platser

Stora Hallen

Max 80 platser

Sal 1-2 AtSea

Max 80 platser

Sal 1-5 Wijk

Max 20 platser

Bastun/relaxen

Max 25 platser

Bryggan

Max 10 platser

Igloon

Max 12 platser

Grupprum

Max 28 platser

Lidingö
Flexibla lösningar. 

Oavsett om ni behöver plats för ett litet styrelsemöte eller om ni behöver stora utrymmen för en lansering, mässa eller annat möte som kräver många kvadratmeter, så har vi flexibla lösningar för er. Vill ni vara för er själva, kan ni boka en hel byggnad, en hel våning eller en egen matsal. Fri tillgång till våra loungeplatser, både ute och inne samt våra mervärden ingår alltid.

Mervärden som alltid ingår

Vi på Skogshem & Wijk vill ni ska trivas hos oss och att ni ska få Business Energy av er vistelse. Ta gärna en liten paus, låna våra gåstavar, cyklar eller ta tur ut i naturen. Vi har flera löparspår runt knuten. Vi bjuder alltid på det där lilla extra och har därför inkluderat en hel del mervärden såsom gratis parkering, tillgång till vår 35 grader varma utomhuspool (året runt!), bastu/relax, flera välutrustade gym, ett spelrum med flipper, biljard, darts, pingis, inomhus bangolf och en hel del gratis aktiviteter utomhus såsom frisbeegolf, boule, tennis mm.

Dessutom har våra konferensgäster alltid tillgång till gratis kaffe, te, frukt och nötter.

Hybridmöten

Behöver ni hjälp med tekniken? Vi har både tekniker och tekniken på plats så ni får rätt hjälp. Såklart ingår alltid snabbt trådlöst internet, projektor & duk i alla våra konferenslokaler. Vissa lokaler har till och med storbildskärm. Vi har rätt förutsättningar för att kunna erbjuda videokonferenser, live streaming, hybridmöten, multi-hub möten eller andra tekniska lösningar. Så kan ni genomföra era möten, även om inte alla kan vara med på plats. Vill ni ha luftigare möblering, kan ni även dela upp er grupp och streama mellan lokalerna. Kontakta oss gärna och berätta vilka behov ni har, så hjälper vi er att hitta den rätta lösningen för er. 

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners. View more
Accept