fbpx

Stäng

Be om en offert

Boka En

Egna tekniker

Kick-off & Event

Ska du ha en kick-off, kundevent, kongress eller mässa? Då har vi den optimala eventlokalen till dig, vår EventArena, våra rymliga allmänna utrymmen och den vidsträckta naturtomten skapar tillsammans en perfekt arena. Total flexibilitet för ditt nästa event.

Vi är en plats skapad för möten som ska ge kroppslig och själslig energi för din konferens, utbildning eller event. Funktionella konferensrum för kreativa möten, hälsosam mat och goda möjligheter till träning och avslappning. Och förstås skärgårdsutsikt på vår vidsträckta naturtomt.

Vi kallar det Business Energy. Vår mission. Och en del av ert varumärke.

En plats skapad för möten

Nu har det blivit hög tid att boka ditt möte/konferens till våren eller innan sommaren. Vi har alla möjligheter för er som vill konferera i en energigivande och avslappnad miljö.

17 min från Stockholms innerstad

– Konferensrum för 2-550 personer,   Lounger med skärgårdsutsikt

– 194 bekväma hotellrum, 233 bäddar  – Tillgång till ytterligare 170 rum inom tio minuters gångavstånd

– Vidsträckt naturtomt om 200 000 kvadratmeter perfekt för utomhusaktiviteter

– 30 minuter med båt från Nybroviken

1 / 2
Mötesplanering

Behöver du hjälp att planera din konferens, utbildning eller event? Hinner du inte med själv och behöver avlastning? Vill du hitta de bästa talarna, underhållarna, teknikföretagen eller helt enkelt bygga om vår EventArena? Var lugn.

Våra mötesplanerare har tillsammans över 50 års erfarenhet som projektledare av möten. Både i vår egen mötesanläggning som de flesta andra mötesplatser i Stockholm samt i vitt skilda städer som Köpenhamn, Bryssel, Dubai, New York, Jukkasjärvi…. Ja, listan kan göras lång.

Kontakta vår bokning på 08 – 731 42 42 eller maila oss på bokning@skogshem-wijk.com

1 / 2
Kreativa mötesmiljöer

Vill du ge dina mötesdeltagare en annorlunda mötesupplevelse? Längtar du efter en mer avslappnad miljö för just ditt möte? Vill du inte konferera i traditionella möteslokaler? Då har vi många fina alternativ för dig. Vad sägs om följande?

  • Samlas för möte i våran varma källa, året runt ca 35 grader varmt.
  • Slå er ner på någon av våra bryggor och njut av vattnets kluckande.
  • Ta en Walk & Talk på någon av våra motionsslingor utefter vattnet. Vi har över 80 par stavar att låna ut.
  • Använd vår många fina terrasser med utsikt över vattnet för att spåna idéer.
  • Konferera i avslappnad lounge-miljö! Vår lokal Hustega har med sina 90 kvm och kombination soffgrupper, fåtöljer och konferensmöbler alla förutsättningar för att låta kreativiteten flöda.