fbpx

Stäng

Be om en offert

Boka En

Event/Fest/Kickoff

Kickoff Stockholm

Har du behov av en mötesanläggning för ert nästa event, fest eller kickoff på bekvämt avstånd från Stockholm? Behöver era deltagare för eventet, festen eller kickoffen ta sig snabbt från och till kontoret eller vill ni bo över? Har du behov av möteslokaler för 2-550 personer för eventet, festen eller kickoffen? Då är vår EventArena, våra många möteslokaler, rymliga allmännutrymmen och vidsträckta naturtomt en perfekt arena för ert ändamål. Vi har 3 st större eventlokaler för 550, 220 och 100 personer och 9 st halvstora lokaler för ca 80 personer. Till detta har vi matsalar från 400 personer och neråt. Total flexibilitet för ditt nästa event, fest eller kickoff.

1 / 10
Varför ha ert event, fest eller kickoff hos oss på Skogshem & Wijk?

Ska ni ha en kickoff i Stockholm som laddar medarbetarna med entusiasm- och arbetsglädje för organisationens affärsmål? Skapa en gemensam målbild för kommande verksamhetsår?

Tänkte du på när du genomförde ditt senaste event, oavsett om det var ett event i Stockholm, event i skärgården eller ute i landet, att valet av plats för ditt event även reflekterar företagets varumärke? Hur många gånger har du bokat in en eventlokal i tron att du endast har bokat in en eventlokal? Har du tänkt på att ett kundevent är ett viktigt och strategiskt inslag i ert varumärkesbyggande?

Lansera en ny affärsidé, produkt eller ledningsgrupp? Behöver ni öka samhörigheten inom företaget? Då är vår EventArena, våra många möteslokaler, rymliga allmännutrymmen och vidsträckta naturtomt en perfekt arena för er kick off. Kombinera kickoffen med en lagaktivitet på land eller på vatten. Kanske vill ni toppa kickoffen med en roligt fest där egna eller inhyrda artister gör så taket lyfter.

Vi är en plats skapad för möten. Vi har de rätta kontakterna för att göra just ditt event, din fest eller kickoff något alldeles extra!

Planerar du en firmafest, 50-års fest eller stundar det för bröllop – lika välkommen då med. Vi älskar att arrangera fester och partyn. Hjälper er gärna med alla arrangemang och underhållning, dekor mm

Event & Nöjesfolder

Att utveckla relationer, dialog och kundsamspel

Synen på marknadsföring har förändrats kraftigt under de två senaste decennierna. Det som förr var enkelt – vi skickar vårt budskap från oss till er – är nu betydligt mer komplext.

Ännu längre tillbaka kallades marknadsföring för ”distribution”, ett ord som tyder på att det gällde att ”få ut” produkten. Vilket det säkert gjorde på en marknad som svalde det mesta. Då var det ju ont om varor och tjänster och gott om kunder.  Idag är dock läget det omvända.

Nu är marknaden överfull, det är ont om kunder och informationsbruset har nått ett stadium av kakafoni. Den som vill överrösta bruset måste ha en ofantlig mediabudget. Några har förvisso det. Men vi andra får använda den moderna synen på marknadsföring :

Att skapa och utveckla relationer till kunderna, bjuda dem på upplevelser och behålla dem för gott. Kort sagt – allt det som idag kallas för relationsmarknadsföring, RM. Event är en viktig ingrediens inom RM. Men innan vi går in på hur det kan användas ska vi titta närmare på vad RM egentligen är för något.

Eventet ett nav i marknadsmixen

Med Relations Marknadsförings (RM) fokus på relation, dialog och kundsamspel kommer eventet att få en betydligt mer central plats i företags och organisationers marknadsföring. Det blir helt enkelt ett av de viktigaste verktygen i marknadsplanen.

Tänk till exempel på ett större kundevent för att förstå vad vi menar. Kundeventet är i centrum – runt det läggs en rad aktiviteter som kundträffar, PR, DR, annonser, koppling till hemsida, sociala medier etc.

Eventet blir det nav kring vilket allt snurrar. Det bidrar till bättre relationer och ökad lojalitet,  förbättrad image, nätverksbyggande och ömsesidigt kunskapsutbyte.

Event har kvaliteter som andra verktyg har svårt att konkurrera. Under ett event ”äger” man ju verkligen sin kund. Inga andra eller inget annat kan konkurrera om uppmärksamheten. Därmed kan man i lugn och ro föra såväl monolog som dialog och få feedback direkt från kunden. Men bara förutsatt att eventplaneras och följs upp på ett riktigt sätt

Här gäller också att förstå vilka stora krav som faktiskt ställs på ett event. Kunderna är ju ännu mer kinkiga och krävande än medarbetarna. De lånar inte ut sin tid om de inte upplever sig ha verklig nytta av det. Och de kan inte beordras att komma på samma sätt som man kan göra med anställda.

Olika typer av event

Vilka typer av event kan då vara lämpliga att använda för ditt företag? Tänker vi på event för medarbetare kan chefsmöten, större konferenser kickoffer eller fester vara lämpliga. Vad gäller event för kunder är ju större kundevent, mässor eller fester lämpliga forum. Gäller det kommunikation med investerare blir det naturligt med årsstämmor eller bolagsstämmor. Inte att förglömma kongresser för de organisationer som har det.

Val av platsen för ditt event

Vid val av eventlokal är det viktigt att ta i beaktande att eventlokalen ska spegla företagets varumärke. Det är förstås lättast att hitta en bra eventlokal i Stockholm då utbudet är så mycket större än ute i landet.

Och det gäller att välja rätt plats som harmonierar med ditt budskap och ditt företag/varumärke.

Därför blir det viktigt att ställa sig en rad frågor vid valet av eventlokal.

  • Vad är företagets varumärke?
  • På vilket sätt ska valet av plats för vårt event spegla vårt varumärke?
  • Vad säger vi med valet av eventlokal?
  • Passar kvalitet, läge och standard in i vårt varumärke?

 

Skogshem & Wijk och ert nästa event

På vilket sätt kan då Skogshem & Wijk bidra till ert företags varumärke för ert nästa event i Stockholm?

Vi är en plats skapad för möten som ska ge kroppslig och själslig energi för din konferens, utbildning, fest eller event. Funktionella konferensrum för kreativa möten, hälsosam mat och goda möjligheter till träning och avslappning. Och förstås skärgårdsutsikt på vår vidsträckta naturtomt.

Vi kallar det Business Energy. Vår mission. Och en del av ert varumärke.