En

Kickoff i Stockholm

Har du behov av en mötesanläggning för ert nästa event, fest eller kickoff i Stockholm? Behöver era deltagare ta sig snabbt från och till kontoret eller vill ni bo över? Har du behov av möteslokaler för 2-550 personer för er kickoff? Då är vår EventArena, våra många möteslokaler, rymliga allmännutrymmen och vidsträckta naturtomt en perfekt plats för ert ändamål. Vi har 3 st större eventlokaler för 550, 220 och 100 personer och 9 st halvstora lokaler för ca 80 personer. Till detta har vi matsalar från 400 personer och neråt. Total flexibilitet för din nästa kickoff i Stockholm.

1 / 10

Varför ha er kickoff i Stockholm och hos oss på Skogshem & Wijk?

Ska ni ha en kickoff i Stockholm som laddar medarbetarna med entusiasm- och arbetsglädje för organisationens affärsmål? Skapa en gemensam målbild för kommande verksamhetsår?

Tänkte du på när du genomförde ditt senaste event, oavsett om det var en kickoff i Stockholm, ett event i skärgården eller konferens på landet, att valet av plats för ditt event även reflekterar företagets varumärke? Hur många gånger har du bokat in en eventlokal i tron att du endast har bokat in en eventlokal? Ett kundevent eller en kickoff är ett viktigt och strategiskt inslag i ert varumärkesbyggande!

Lansera en ny affärsidé, produkt eller ledningsgrupp? Behöver ni öka samhörigheten inom företaget? Då är vår EventArena, våra många möteslokaler, rymliga allmännutrymmen och vidsträckta naturtomt en perfekt arena för er kick off. Kombinera kickoffen med en lagaktivitet på land eller på vatten. Kanske vill ni toppa kickoffen med en roligt fest där egna eller inhyrda artister gör så taket lyfter.

Vi är en plats skapad för möten. Vi har de rätta kontakterna för att göra just din kickoff något alldeles extra!

Planerar du en firmafest, 50-års fest eller stundar det för bröllop – lika välkommen då med. Vi älskar att arrangera fester och partyn. Hjälper er gärna med alla arrangemang och underhållning, dekor mm

Event & Nöjesfolder

Kickoff i Stockholm – Ett sätt att utveckla relationer, dialog och kundsamspel

Att skapa och utveckla relationer till kunderna, bjuda dem på upplevelser och behålla dem för gott. Kort sagt – allt det som idag kallas för relationsmarknadsföring. Event och kickoff viktig ingrediens inom RM.

Olika typer av event

Vilka typer av event kan då vara lämpliga att använda för ditt företag? Tänker vi på event för medarbetare kan chefsmöten, större konferenser, kickoffer eller fester vara lämpliga. Vad gäller event för kunder är större kundevent, mässor eller fester lämpliga forum. Gäller det kommunikation med investerare blir det naturligt med årsstämmor eller bolagsstämmor. Inte att förglömma kongresser för de organisationer som har det.

Val av platsen för ditt event

Vid val av eventlokal är det viktigt att ta i beaktande att eventlokalen ska spegla företagets varumärke. Det är förstås lättast att hitta en bra eventlokal i Stockholm då utbudet är så mycket större än ute i landet.

Och det gäller att välja rätt plats som harmonierar med ditt budskap och ditt företag/varumärke.

Därför blir det viktigt att ställa sig en rad frågor vid valet av eventlokal.

  • Vad är företagets varumärke?
  • På vilket sätt ska valet av plats för vårt event spegla vårt varumärke?
  • Vad säger vi med valet av eventlokal?
  • Passar kvalitet, läge och standard in i vårt varumärke?

 

Skogshem & Wijk och er nästa kickoff

På vilket sätt kan då Skogshem & Wijk bidra till ert företags varumärke för er nästa kickoff i Stockholm?

Vi är en plats skapad för möten som ska ge kroppslig och själslig energi för din konferens, utbildning, fest eller event. Funktionella konferensrum för kreativa möten, hälsosam mat och goda möjligheter till träning och avslappning. Och förstås skärgårdsutsikt på vår vidsträckta naturtomt.

Vi kallar det Business Energy. Vår mission. Och en del av ert varumärke.

Vi finns även med på lista över Sveriges 50 populäraste mötesarenor