fbpx
En

Mervärden som alltid ingår

 

Uppvärmd pool - Weekend - LidingöVarm pool – 35 grader året runt

Finns det något härligare än att krypa ner i ett varmt bad när det är kallt ute? Vår varma pool har en strålande utsikt över Hustegafjärden. Snöar det höjer det upplevelsen ytterligare. För konfererande grupper ingår alltid bad, bastu & relax.

Egna bryggor

Vill du komma med båt? Vi har egna bryggor i vindskyddat läge som du kan lägga till vid! Gratis för dig som gäst hos oss! Ett underbart och effektivt sätt att ta sig till oss! Mata bara in: GPS: Lat-59.36683 / Lng-18.22423

 

Naturmöten

Hos oss hittar ni 200.000 kvm sjötomt med många aktiviteter och många loungeplatser. Vi har även flera utomhusmötesrum om alla har fri tillgång till. Ladda med frisk luft, energi, kreativitet &  avslappning…

 

Bastu på Skogshem & Wijk
Bastu/Relax

Efter en lång dag i mötets tecken kan det vara skönt att varva ner med ett Bastubad. Vi har 2 herr- & 2 dambastu till er som är gäster hos oss. Vi har även en relaxdel med gemensam ångbastu.  Meddela receptionen ca 1 timme innan du vill bada, så sätter vi på bastun.

 

Playoff rummet

Varför inte utmana kollegorna eller chefen i en rafflande Rundpingis. Playoff rummet finns i vår källare. Här hittar du bl.a Pingisbord, Airhockey, Bordshockey o massa mera.

 

 

Frisbeegolf

Även kallad Discgolf som spelas med en disc som kastas i en discgolfkorg. Målet är att spela banan med så få kast som möjligt. Låna Disc, protokoll, regler i receptionen & gå ut & spela.
PS: Det är viktigt att kasta rakt.

 

3 fullt utrustade gym

Behåll din fina form även om du inte är vid ditt hemmagym. På S&W finns det 3 stycken inomhusgym med ca 40 maskiner vardera samt ett härligt utomhusgym med hinderbana.

 

 

Fri parkering

Vi har ca 200 gratis bevakade parkeringsplatser för er som gäster. Ja du läste rätt – helt gratis! Jämför det med motsvarande möte/konferens i stan, hos oss spar du in 5-1000 kronor per dag bara i parkeringsavgifter! Vi har även 10 laddplatser för elbilar.

Sandstrand

Besök vår egna strand (extra skön på varma o soliga dagar) vintertid kan vi inte garantera sandens kvalité eller vattnets temperatur!

 

Bordtennis

I vårt Playoffrum beläget i källaren finns 2 st Pingisbord välj mellan att spela Rundpingis, ha en Pingisturnering eller varför inte utmana Chefen?

 

Inomhus bangolf

Banor som går att ställa om till 18-20 olika svårigheter/hinder. Enkelt att ändra. Ritning, klubbor, bollar och protokoll finns direkt vid banorna.

 

Flipper

Länge sedan du spelade? Vi har 2 riktiga Flipperspel. Tillbaka till 80-talet, Star Wars och Demolition – båda givetvis gratis för dig som gäst hos oss!

 

Yogarum

Visst är det väl så att vi alla har ett inre rum, nåt djupare inom oss! Hos finner du det lugnet i vårt alldeles eget Yoga rum. Öppet precis när det passar dig! Mattor och en CD spelare finns på plats, ta bara med dig din egen rofyllda musik så hittar du lugnet!

Biljard & Arkadspel

Vi har biljardbord och två riktiga Flipperspel samt ett Arkadspel med flera olika spel i sig.

 

 

 

Gameroom

Biljard, Darttavlor, PS4, Arkadspel, Flipper, Schack & Piano

 

 

 

Jätteschack

Utmana dina vänner! Inomhus vintertid och utomhus de varmare månaderna.

 

 

 

Isvak

Havet när det är som kallast! Nyttjas bäst vintertid och då på egen risk!

(Enbart när vädret tillåter)

250 Konstverk

De flesta är till salu! Vi samarbetar med 4-5 olika Gallerier!

Läs mer här…

Sällskapsspel

Mängder av olika sorter väntar på dig i baren bl. a Othello, Schack, Domino & Yatzy.

 

Spik – Nageln

Utmana vännerna, vem driver ner spiken på minst antal slag! Spelet du spelar i Alperna på After Skin, här blir det After Konferens!

Kuddbar

Vi vill alltid göra våra gäster nöjda, så säg till om det är något som inte passar, vi har bla en kuddbar med hårdare/mjukare kuddar att låna ut vid behov

 

Telefondagis

De flesta tar fram sin telefon uppemot 200 gånger per dag, i genomsnitt 45 sekunder per gång. Låna ett av våra Telefondagis till ett mötesrum så att mötesdeltagarna får tid att fokusera på mötets syfte och mål. Källa Svenska Möten

Laddstationer

Vi har ett antal laddstationer för upp till 6 datorer/telefoner. Be i receptionen om att få låna dessa under ert möte. Fungerar även bra som ett telefondagis. Finns även för enstaka datorer/telefoner att låna.

Tennis

Får du lite tid över har vi en alldeles egen Tennisbana som du som gäst kan nyttja! Racket och bollar finns i Receptionen att lån

 

Cyklar

Vi vill du ta dig en tur runt i omgivningarna på det vackra Elfvikslandet lånar vi ut cyklar. Dessa är parkerade utanför vår Reception, nycklar lånar vi ut inne i Receptionen.

 

 

Kaffe, frukt & rostade nötter

Hos oss har vi dygnet runt våra kaffemaskiner igång som då färskbrygger kaffe. Det finns alltid framme rostade nötter, frukt & hembakta kakor som är till för dig som gäst som är igång olika tider på dygnet. På S&W serverar vi enbart ekologiskt fairtrade kaffe. Såklart finns även ett urval av tesorter. 

Boule/Kubb/Krocket

Tre klassiska spel att fördriva lite tid med! Våra generösa gräsmattor gör att du kan få till en riktigt fin krocketbana medan den välkrattade grusplanen passar utmärkt för ett parti Boule eller Kubb!

 

 

Bibliotek

Glömde du din favoritbok hemma eller vill börja på någon ny? Då kan du vara lugn. Vi har ett alldeles eget Bibliotek med mängder av spännande verk. I vårt café/bar och loungeutrymmen finns även en mängd mat-, konst- & dryckesböcker för dig att bläddra i.

Ishockeyspel

Varför inte ställa in ett hockeyspel i mötesrummet? Ta en paus i mötet, välj om du ska vara Sverige eller Finland och kör igång. Heja heja!

 

Plockepinn

Spelade du Plockepinn som barn? Då har du koll på hur det funkar. Nu finns spelet i en något större storlek som är kul att ha i ditt mötesrum för att kunna utmana någon av dina kollegor. Vem är minst darrig?

Instrument

Vad är bättre än när någon i gänget spontant börjar spela piano eller gitarr? För att det där spontana verkligen ska vara spontat, så finns här både gitarr och piano för er att låna, när helst det känns rätt.

Stavgång & Motiossslingor

Utanför dörren har du våra egna 3 & 5 km’s slingor 700 meter längre bort hittar du Lidingö Loppsspåret. Karta finns i receptionen eller så laddar du ner den här.