Våra tekniker som finns där för ER. Francisco, Johan & Rickard ser till att ni slipper få problem med tekniken under er konferens på S&W. De hjälper er alltid igång med datorer eller andra behov som kan uppstå under er vistelse. De är även proffs på olika typer av möbleringar som passar just ert syfte/ändamål. Alltid med ett leende och glatt humör.

I vår strävan att ständigt förbättra oss, har vi bytt ut en hel del teknik. Det är något som ständigt pågår. Nu har vi bytt ut flera projektorer till nya modeller, dels till våra tre största mötesrum, Arenan, Wijken och Stora Hallen, men även i åtta andra mötesrum. Wi-Fi systemet har vi uppgraderat med bla fler accesspunkter.  Visste du att vi har hela 1GB/1GB in i huset!

Vi förnyar ständigt våra lokaler allt för att du som gäst skall få den bästa upplevelsen när du besöker oss. I vårt största mötesrum har såväl belysning som ljud bytts ut, detta kommer med en härligt enkel styrpanel. Även flera andra mötesrum har fått ny belysning och nytt ljud. Utöver det har nya projektordukar, styrpaneler, kontakter mm bytts ut.