En

Tips för konferensen

StaySafe Hospitality
– en garanti för trygghet

StaySafe Hospitality är ett internationellt bolag med engelsk förankring. StaySafe Hospitality har lång erfarenhet av hotellsäkerhet och arbetar med många större hotellkedjor runt om i världen.

Bolaget har nu etablerat sig i Sverige och vi är stolt samarbetspartner. Vi känner oss trygga och glada över detta gemensamma säkerhetsarbete med StaySafe Hospitality, så ni som kund kan känna er extra trygga hos oss.

Mötesplanering

Bra planering är A och O för en lyckad konferens, utbildning eller event, men ibland kan det kännas som att det inte riktigt finns tillräckligt med tid att planera. Hos oss kan ni få hjälp med att projektleda era möten och sy ihop hela er vistelse hos oss. Vi tar hand om allt som har att göra med er nästa konferens.

Att anordna en konferens ska inte ta en massa onödig tid och energi. Tala bara om för oss vad ni är ute efter, så fixar vi resten. Du når oss enkelt via vår bokning.

För dig som vill hålla i planeringen själv, delar vi här med oss av några idéer för en lyckad konferens med ännu nöjdare deltagare.

 

Egna mötes- & eventplanerare

Egna tekniker

Deltagarhantering

Kreativa mötesmiljöer

Mötesmodeller – för bättre energi

För att underlätta i er planering och att strukturera upp innehållet i konferensen, utbildningen eller eventet, presenterar vi några förslag som gör att deltagarna går från passiva till aktiva. Vill du skapa mer Business Energy i ert möte så kontakta oss gärna för mer förslag och idéer.

Här är några av våra förslag:

 

Walk & Talk

Walk & Talk är kort och gott ett möte som sker under en promenad! Perfekt då man vill öka kreativiteten i ett möte, eftersom forskning visar att vi blir mer kreativa när vi är ute och rör på oss, jämfört med när vi sitter still inomhus.

Våra friskvårdsinstruktörer visar gärna hur ni kan maximera promenaden genom att gå med stavar. Gå gärna längs någon av våra motionsslingor. Stavar finns att låna av oss.

 

Open Space

Open Space-metoden används för att ni i grupp eller individuellt ska bli mer effektiva och samtidigt få utökade kunskaper i problemlösning och konflikthantering. Metoden bygger på dialog, delaktighet och att låta alla komma till tals, och ett vanligt sätt att göra detta är att ”gå laget runt”.

Open Space-metoden är ett effektivt sätt att driva ett utvecklingsarbete samtidigt som den skapar dynamik, kreativitet och bidrar till en lärande organisation.

 

Naturen som mötesrum

Ibland kan det vara bra att lämna konferensrummet och använda naturen som mötesrum. Använd vår vidsträckta naturtomt för att öka kreativiteten, skapa omväxling och för att ge kropp och själ en stunds välbefinnande.

Slå dig ner på bryggan nere vid vattnet, ta en promenad i skogen, eller förflytta ditt möte eller konferens ut till gröngräset. Vem har sagt att man inte kan sitta på en terrass eller i en pool och jobba?

 

Speed dating

Höj tempot på konferensen med speed dating. Ni delas in i grupper runt bord i lokalen och turas sedan om att under några minuter tala om ett givet ämne eller fritt från hjärtat. Vid given signal skiftar ni plats, för att på så sätt få möjlighet att prata med andra deltagare.

 

över 250 sittplatser utomhus att mötas i

Färdas till oss över vattnet

ca 50 olika konferenslokaler och mängder av lounger

Naturen som mötesrum

Deltagarhantering och registreringssystem

Följ deltagarna under hela konferensen, utbildningen eller eventet, och glöm inte bort kommunikationen efter mötet. Med ett välfungerande registreringssystem får du:

  • En egen webbsida för ert möte eller konferens
  • Registrering
  • Betalning som hanteras via systemet
  • Uppföljning
  • Kommunikation med deltagarna före, under och efter ert möte eller konferens

Fördelarna för dig:

  • Du får mer tid över till annat
  • Du får översikt och snabba rapporter
  • Möjligheten att ge deltagarna ett gott intryck av er organisation

 

Kontakta oss redan i dag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Egna tekniker

Våra tekniker Francisco och Johan ser till att tekniken fungerar felfritt under er konferens – alltid lika glada att kunna hjälpa till.

Vi uppgraderar löpande vår teknik. Under 2020 har vi uppgraderat våra projektorer och vårt wifi-system. Vi har nyligen bytt ut samtliga switchar och säkerställt hastigheten mellan switcharna. Vi har helt nya accesspunkter som stödjer 1gbit/s så det är bra hastighet på wifi.  

Flera av våra lokaler har dessutom nya ljud- och ljussystem – allt för att ge dig som gäst den bästa upplevelsen under er konferens.