fbpx
En

Matsalar

Eleonora- är vår lite mindre matsal för ca 50 personer. Eleonora kan du boka om du och din grupp har behov av en mera enskild matsal under kanske framför allt middagen. Perfekt även som mingellokal.

La Terrazza- vår fina terrass med ett praktiskt väderskyddande tält. Här kan man året om ha fest eller grillmiddagar (även andra teman). Passar bra för mingel innan middagen eller som festlokal efter middagen. Lämplig för grupper upp till 160 personer.

Arenan- vår största event/konferenslokal fungerar även som fest och middagslokal. Har du en konferens/kickoff eller liknande här kan vi med enkelhet (krävs ca 2 h mellan konferens och middag) förvandla den till en middags/festlokal för upp till ca 300 personer beroende på önskemål. Här finns scen, ljud & ljus samt en backdrop. Allt du kan tänka dig förutom den höga takhöjden på 7-8 m.

Lounger/utemiljöer- På S&W har vi mängder av andra miljöer. Fråga gärna vad som går att boka just för er.

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners. View more
Accept