En

Festlokal

En festlokal för livets stora stunder

Livets stora stunder ska minnas tillsammans med vänner och släkt. Om det nu handlar om en 40, 50 eller 60 årsfest, ett bröllop, en studentmottagning eller minnesstund, låt oss ta hand om er och hela organisationen. Ni berättar hur ni vill ha det, och vi ordnar allt så ni och era nära, kära och vänner kan ta vara på stunden tillsammans.

Fest hos oss på Skogshem & Wijk

Att planera en fest är alltid en rolig och spännande uppgift, men valet av festlokal kan vara en utmaning. Det finns många faktorer att tänka på, till exempel storlek, läge, tillgänglighet, service och pris. Våra festlokaler är mycket rymliga, de kan rymma upp till 200 personer. Detta gör dessa idealiska för allt från stora födelsedagsfester och bröllop till studentmottagningar och företagsevent . Dessutom är Skogshem & Wijk utrustat med modern ljud- och ljusutrustning, vilket ger möjlighet att skapa en dynamisk och stämningsfull atmosfär.

Skogshem & Wijk erbjuder också en mängd olika servicealternativ för att göra din festupplevelse ännu bättre. Detta inkluderar catering, som tillhandahålls av våra erfarna och professionella köksteam. De kan skapa en skräddarsydd meny efter dina behov och önskemål. Skogshem & Wijk erbjuder också möjligheter att hyra utrustning, som till exempel möbler och dekorationer, för att göra ditt evenemang så personligt och unikt som möjligt.

Skogshem & Wijk har flera utmärkta festlokaler och erbjuder en fantastisk plats, rymliga lokaler, modern teknik och förstklassig service. Oavsett vilken typ av fest eller evenemang du planerar kan du vara säker på att Skogshem & Wijk kommer att göra det minnesvärt och framgångsrikt.

Festlokal – La Terrazza

Vare sig det ska vara en sommaravslutning, event, jubileumsfest eller en kickoff, hjälper vi er med att få till en härlig fest ute i vårt tält, La Terazza! Kombinera er fest med välkomstdrinkar, Dj, middagsunderhållning och övernattning.

Med festtältet La Terrazza kan vi erbjuda 5 olika matsalar samt flera loungeområden för en kaffepaus i solen, eller varför inte på bryggan med tårna i vattnet.

Temafester & Teambuidling

Kanske vill ni anordna en temafest med teman som After Ski, Beach Club eller Pool Party? Eller vill ni kombinera er fest med olika Teambuildingaktiviteter? Listan på hur vi kan utforma just er fest är oändlig och vi har massvis med roliga idéer! Läs mer här!

Vid fler än 100 deltagare så ingår en av följande: Trubadur, Musikquiz eller 5-kamp.

Vi har 200,000 kvadratmeter naturtomt med härlig strandlinje som erbjuder en mängd fartfyllda- såväl som stillsamma aktiviteter. Du kan genomföra dem både inomhus, utomhus och på vattnet.