En

Skogshem & Wijk – En plats skapad för möten i en lärande miljö

Skogshem & Wijk på Lidingö är ritat av arkitekten Anders Tengbom, just med syftet att passa för konferenser och utbildningar. Vi erbjuder flexibla och funktionella mötes- och konferensrum, samt event- och konferenslokaler för såväl det lilla som det riktigt stora sällskapet. Utöver konferensrum har vi också lounger med skärgårdsutsikt, 5 matsalar och 222 bekväma hotellrum med 290 bäddar. 

Vi vill alltid göra våra gäster nöjda, så säg till oss om det är något som inte passar dig, vi har bl a en kuddbar i receptionen med mjukare/hårdare kuddar att låna vid behov. Rummen är utrustade med TV och flera kanaler samt hårfön och safe. Vissa rum har ett extra vardagsrum med bäddbar soffa (yttermått 185 cm / 210 cm, bäddningsbar yta 140-160 cm / 190 cm).  

Hos oss finns även en helt egen hotelldel ”Utwijkningen” med 28 riktigt stora och fina dubbelrum. Här finns flera rum med connecting doors och pentry. Två av rummen har egna mötesrum, ett av rummen har bastu och du kan hyra hela huset exklusivt med mötesplats för 30 personer. Perfekt till enskilda möten eller fest!

Vi har 200.000 kvadratmeter naturtomt med härlig strandlinje som erbjuder en mängd fartfyllda- såväl som stillsamma aktiviteter. Du kan genomföra dem både inomhus, utomhus och på vattnet.

Att ni är nära Stockholm betyder på intet sätt att ni behöver vara långt ifrån naturen. En plats skapad för möten – endast 17 minuter från Stureplan.