En

Helgkonferens

Upptäck Helgkonferenser på Skogshem & Wijk. Välkommen till Skogshem & Wijk på idylliska Lidingö, en oas för konferenser bara 17 minuter från Stureplan. Upplev en unik kombination av stadens närhet och naturens lugn. Våra helgkonferenser erbjuder en perfekt miljö för att stärka teamandan och ladda med ny energi, omgivna av över 200.000 kvm sjönära mark och inspirerande havsutsikt.

Fulländad service och skräddarsydda paket! På Skogshem & Wijk är varje detalj viktig. Våra erfarna mötesrådgivare hjälper er att skapa en konferens som överträffar förväntningarna. Från skräddarsydda aktiviteter till exklusiva matupplevelser i våra fem restauranger, ser vi till att varje aspekt av er helgkonferens blir oförglömlig.

Kickoff och event i världsklass! Planerar ni en kickoff eller ett större event? Vår EventArena och de mångsidiga möteslokalerna, kombinerat med vår vidsträckta naturtomt, erbjuder en perfekt miljö för att lansera nya idéer, stärka företagskulturen och bygga varumärke. Med kapacitet för 2-550 personer, är vi redo att göra ert nästa event minnesvärt.

Flexibla och inspirerande mötesrum

Med över 50 rymliga mötesrum, inklusive stora eventlokaler och intima styrelserum, anpassar vi oss efter era behov. Våra lokaler är designade av den kände arkitekten Anders Tengbom, optimerade för konferenser och utbildningar. Oavsett om det är en mindre workshop eller en stor företagskickoff, har vi den perfekta platsen för er.

 

Max 36 platser

Poolen

Max 550 platser

EventArenan

Max 220 platser

Wijken

Max 40 platser

Hustega

Max 150 platser

Stora Hallen

Max 80 platser

Sal 1-2 AtSea

Max 80 platser

Sal 1-5 Wijk

Max 20 platser

Bastun/relaxen

Max 25 platser

Bryggan

Max 10 platser

Igloon

Max 12 platser

Grupprum

Max 28 platser

Lidingö

Boka din helgkonferens på Skogshem & Wijk Välj Skogshem & Wijk för er nästa helgkonferens. Kontakta oss idag för att börja planera en oförglömlig helg som kombinerar affärsmöten med avkoppling och teambuilding i en inspirerande miljö. Vi ser fram emot att välkomna er till vår unika anläggning, där affärsmöten och naturupplevelser går hand i hand.

Mervärden som alltid ingår

Vi på Skogshem & Wijk vill ni ska trivas hos oss och att ni ska få Business Energy av er vistelse. Ta gärna en liten paus, låna våra gåstavar, cyklar eller ta tur ut i naturen. Vi har flera löparspår runt knuten. Vi bjuder alltid på det där lilla extra och har därför inkluderat en hel del mervärden såsom gratis parkering, tillgång till vår 35 grader varma utomhuspool (året runt!), bastu/relax, flera välutrustade gym, ett spelrum med flipper, biljard, darts, pingis, inomhus bangolf och en hel del gratis aktiviteter utomhus såsom frisbeegolf, boule, tennis mm.

Dessutom har våra konferensgäster alltid tillgång till gratis kaffe, te, frukt och nötter.