En

Konferens i Stockholm

Naturnära konferans i Stockholm ute på vackra Lidingö. Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten. Med en kreativ, inspirerande och energigivande miljö är det här platsen för konferenser. Med en stor anläggning med över 50 rymliga lokaler, 5 restauranger, 290 bäddar och 200.000 kvm sjönära mark för aktiviteter är Skogshem & Wijk den perfekta platsen för en konferens i Stockholm.

En plats skapad för möten

Oavsett om det är en konferens över dagen som står på agendan, eller om du är på jakt efter ett skräddarsytt paket för konferens med övernattning, så står vår kursgård på Lidingö redo att ta emot dig och dina kollegor. 

Skogshem & Wijk på Lidingö är ritat av arkitekten Anders Tengbom, just med syftet att passa för konferenser och utbildningar. Vi erbjuder flexibla och funktionella mötes- och konferensrum, samt event- och konferenslokaler för såväl det lilla som det riktigt stora sällskapet. Av våra ca 50 mötesrum har de allra flesta havsutsikt. På så vis kan ni njuta av den vackra omgivningen, även under tiden ni är inomhus. Att ni är nära Stockholm betyder på intet sätt att ni behöver vara långt ifrån naturen. En plats skapad för möten – endast 17 minuter från Stureplan.

Vi skräddarsyr konferensen efter era behov. 

Ska ni ha en konferens i Stockholm som laddar medarbetarna med entusiasm- och arbetsglädje för organisationens affärsmål? Skapa en gemensam målbild för kommande verksamhetsår? Kom då till oss. Vi har utbildade mötesrådgivare som vill förstå och lösa era behov och hjälpa er att genomföra lyckade möten.  Här nedan kan ni se några av våra lokaler och platser ni har tillgång till.  Skogshem & Wijk ligger nära Stockholms stad men ändå så pass avskilt att ni lätt kan hålla ihop er grupp för de aktiviteter ni väljer.

 

Max 36 platser

Poolen

Max 550 platser

EventArenan

Max 220 platser

Wijken

Max 40 platser

Hustega

Max 150 platser

Stora Hallen

Max 80 platser

Sal 1-2 AtSea

Max 80 platser

Sal 1-5 Wijk

Max 20 platser

Bastun/relaxen

Max 25 platser

Bryggan

Max 10 platser

Igloon

Max 12 platser

Grupprum

Max 28 platser

Lidingö
Flexibla lösningar. 

Oavsett om ni behöver plats för ett litet styrelsemöte eller om ni behöver stora utrymmen för en lansering, mässa eller annat möte som kräver många kvadratmeter, så har vi flexibla lösningar för er. Vill ni vara för er själva, kan ni boka en hel byggnad, en hel våning eller en egen matsal. Fri tillgång till våra loungeplatser, både ute och inne samt våra mervärden ingår alltid.

Mervärden som alltid ingår

Vi på Skogshem & Wijk vill ni ska trivas hos oss och att ni ska få Business Energy av er vistelse. Ta gärna en liten paus, låna våra gåstavar, cyklar eller ta tur ut i naturen. Vi har flera löparspår runt knuten. Vi bjuder alltid på det där lilla extra och har därför inkluderat en hel del mervärden såsom gratis parkering, tillgång till vår 35 grader varma utomhuspool (året runt!), bastu/relax, flera välutrustade gym, ett spelrum med flipper, biljard, darts, pingis, inomhus bangolf och en hel del gratis aktiviteter utomhus såsom frisbeegolf, boule, tennis mm.

Dessutom har våra konferensgäster alltid tillgång till gratis kaffe, te, frukt och nötter.