fbpx
En

Mässor & Utställningar

Upptäck Skogshem & Wijks unika värld, där professionella mässor & utställningar möter den bedårande skärgårdsnaturen. Inget evenemang är för stort eller för litet på Skogshem & Wijk, med vår hjälp blir din vision verklighet. Förbered dig på att imponera och överraska dina deltagare med mässor & utställningar som sätter nya standarder i branschen.

Välj Skogshem & Wijk för en upplevelse som kombinerar affärer, nöje och hållbarhet. Dina mässor & utställningar förtjänar det bästa – och det är precis vad vi erbjuder. 

 

Den perfekta platsen för er nästa mässa eller utställning

Förvandla dina mässor & utställningar till oförglömliga evenemang hos Skogshem & Wijk. Vår anläggning, strategiskt placerad i närheten av stan, är den perfekta platsen för att hålla mässor & utställningar som kräver det lilla extra. Utöver vår utmärkta placering erbjuder vi bra kommunikationsmöjligheter med lokal transport. Och för de som kommer med bil, tillhandahåller vi fri parkering – en verklig lättnad i en tid när parkering kan vara en kostsam extra avgift.

Vare sig du planerar en branschspecifik mässa eller en bred utställning, erbjuder våra flexibla ytor och toppmoderna faciliteter allt du behöver. Dessutom har vi optimal logistik för hantering och förvaring av material, så att du kan fokusera på ditt evenemang utan bekymmer.

Med en gedigen bakgrund i att organisera lyckade konferenser, tar Skogshem & Wijk nu steget fullt ut för att bli din partner inom mässor & utställningar. Vår expertis säkerställer att varje detalj, från planering till genomförande, hanteras med precision, så att dina mässor & utställningar avspeglar ditt varumärkes standarder och ambitioner.

1 / 5

Skogshem & Wijk – Möjligheternas arena

Vår EventArena är skapad med tanke på total flexibilitet. Inte bara erbjuder den en rymlig yta på 400 kvm och en takhöjd av 7 meter, men den kompletteras även med tillhörande matsal och mingelytor. Och just flexibiliteten är nyckeln: vi har utformat våra utrymmen så att du kan arrangera mässor på en eller flera platser samtidigt. Kombinera EventArenan med vår matsal, Sir Frances, våra grupprum, korridorer, eller varför inte ta evenemanget utomhus? Möjligheterna är oändliga!

I direkt anslutning till arenan har vi byggt en restaurang med stora fönster som erbjuder en häpnadsväckande utsikt över vattnet. Detta skapar totalt 1000 kvm av nya möjligheter. Oavsett om du planerar ett stort säljmöte, en föreläsning med flera talare, ett omfattande evenemang med olika utställare, en TV-inspelning eller en galamiddag, så uppmuntrar vi dig att besöka oss för en visning. På så sätt kan du själv se alla de möjligheter som vår EventArena har att erbjuda. Basutrustning som projektor, duk, två trådlösa headsets och trådlös mikrofon ingår. Övrig teknik, ljud och ljussättning anpassas helt efter era behov.

 

Max 36 platser

Poolen

Max 550 platser

EventArenan

Max 220 platser

Wijken

Max 40 platser

Hustega

Max 150 platser

Stora Hallen

Max 80 platser

Sal 1-2 AtSea

Max 80 platser

Sal 1-5 Wijk

Max 20 platser

Bastun/relaxen

Max 25 platser

Bryggan

Max 10 platser

Igloon

Max 12 platser

Grupprum

Max 28 platser

Lidingö
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners. View more
Accept