En

Bra att veta

1 / 4

Bra att veta – från A till Ö

Avkoppling
Passa på att koppla av i våra lounger, gymmen, bastun, strandpromenaden, våra uteplatser med utsikt över vattnet eller i joggingspåret.
Badbyxor/baddräkt
Vi har en varm utomhuspool som kan användas året runt och om du vill, kan du även ta ett dopp i havet! Baddräkt & badbyxor finns att köpa eller hyra i receptionen. Handdukar finns i omklädningsrummen och badtofflor finns att låna. Ta gärna med egen badrock. 
Bagagerum
Finns vid receptionen på Skogshem & Wijk samt ett större där det även finns safeboxar.
Baren
Ordinarie öppettider är mellan 17.00-24.00. Avvikelser kan förekomma. 
Bastu
Dam- och herrbastu finns på både Skogshem & Wijk och AtSea. Meddela receptionen ca 1 timme innan du vill bada, så sätter vi igång den.Handdukar finns i omklädningsrummen. Badtofflor finns att låna. Ta gärna med egen badrock.  
Brandsäkerhet
Notera utrymningsvägar, brandlarm och brandsläckare enligt utrymningsplanen på dörren till ditt rum. Vid brand, använd larmknappen som larmar brandkåren och varnar andra gäster. Lämna sedan byggnaden så fort du kan. Återsamlingsplatsen är vid flaggstången nere vid vattnet.
Busstidtabell
Du hittar aktuella busstider i receptionen och via SL:s reseplanerare.
Flyg- och tågbiljetter
I receptionen hjälper vi dig gärna boka eller boka om biljetterna.
Frukost
Den serveras i EventDining. Välkommen!Ordinarie tider är från 07.00-09.00. Våra helggäster är välkomna mellan 08.00-10.00. Avvikelser kan förekomma. 
Förfriskningar
Färsk frukt, juice samt kakor finns framdukat hela dagen i caféet på Skogshem & Wijk och i caféet i AtSea konferens. Kaffe och te kan du hämta när du vill. 
Första hjälpen
Kontakta receptionen.
Gym
Vi har 3 fullt utrustade gym. Behåll din fina form även om du inte är vid ditt hemmagym. På S&W finns det 2 stycken inomhusgym med ca 40 maskiner vardera samt ett härligt utomhusgym med hinderbana. 
Hårfön
Finns på ditt rum.
Incheckning
Från 15:00. (check-in på våra weekends är från 14.00). Avvikelser kan förekomma. 
Karta över Skogshem & Wijk
Kemtvätt
Du kan beställa kemtvätt genom receptionen.
Kopiering
Receptionen hjälper dig gärna med kopior.
Middag
Middagarna är fest med väl komponerade menyer. Vi ger gärna passande dryckesförslag med vin, öl eller alkoholfria alternativ till måltiden. Har du allergier, ordnar vi självklart en måltid som är anpassad efter dina behov. Meddela oss i god tid innan (2 veckor).  
Motion & rekreation
Vi har tre fullt utrustade gym. Två stycken inne med ca 40 maskiner vardera. Ett utomhusgym med hinderbana. Motionsslingor för löpning eller stavgång på 3 & 5 kilometer ligger vid en vacker strandpromenad precis intill oss. Vi lånar ut utrustning till stavgång, tennis, streetbasket, boule, kubb, volleyboll, brännboll, fotboll och cykling. Om du hellre sportar inomhus finns pingis, minigolf, dart och biljard.
Nattro
Var vänlig respektera övriga gästers rätt till tystnad efter 23:00 i hotellkorridorerna, tack!
Parkering
Vi har över 200 platser och den är såklart avgiftsfri. Glöm inte att tömma bilen själv.
Pool
Vår varma pool (ca 35 grader året runt) har en strålande utsikt över Hustegafjärden. Snöar det höjer det upplevelsen ytterligare. För konfererande grupper ingår alltid bad, bastu & relax. Handdukar finns i omklädningsrummen och badtofflor finns att låna. Ta dock gärna med egen badrock.   
Post, bank, apotek, m.m.
Lidingö Centrum ligger tio minuter bort med buss eller bil. Fråga gärna i receptionen om du behöver hjälp med något!
Reception
Det går att nå oss dygnet runt! Är vi inte på plats precis när du behöver oss, är det bara att lyfta luren. Om vi inte skulle svara direkt, lämna då ett meddelande, så hjälper vi dig!
Safebox
Finns i dom flesta hotellrummen och i bagagerum vid lobbyn. Kontakta receptionen för mer information.
Shopping
I receptionen finns tidningar, godis, tandborstar och annat du kanske saknar.
Strykjärn
Finns att låna på plan 2 i AtSeas hotelldel, samt på både plan 1 och 2 i Skogshem & Wijks hotelldel. Du kan också stryka i våra gästservicerum.
Städning
Rummen börjar städas vid 08:00. Vill du sova längre, häng ut skylten ”Stör ej”.
Taxi
Beställ genom vår reception. Vi blir glada om du hjälper oss i vårt miljöarbete genom att samåka. Vi har avtalspriser med Taxi Stockholm och OneCab.
Tidningar
Färska morgontidningar finns kostnadsfritt vid frukosten varje morgon samt i huvudbyggnadens allmänna utrymmen.
TV
Varje hotellrum har egen TV med flertalet kanaler. Publik TV finns även i Caféet/Baren samt i Spelrummet.
Utcheckning
Utcheckning sker i receptionen på Skogshem & Wijk och du behåller ditt rum fram till klockan 10:00 avresedagen.För vissa privata arrangemang är utcheckningen klockan 12.00. Avvikelser kan förekomma, så hör gärna med receptionen vad som gäller just för din vistelse. 
WiFi
Fritt WiFi över hela anläggningen: S&W Guest

Lösenord: Welcome!