En

Miljö & Hållbarhet

1 / 4

Skogshem & Wijk värnar om vårt gemensamma ansvar för hållbara möten och den framtida miljön.

Vi vill bidra till att hjälpa dig som kund att skapa framgångsrika möten med totalt fokus på upplevelsen i en miljö som på alla tänkbara sätt arbetar med de krav på miljöarbete och hållbarhet som krävs och som idag verkligen är viktigare än någonsin.

Miljömärkning och miljöarbete. ”Rädda världen lite grann varje dag”.
Vi är glada och stolta över att vår internationella miljöcertifiering genom IACC:s Green Star Certification (sedan jan 2019). Vi är numera guldmedlem!

S&W är sedan 2009 en certifierad och miljögodkänd mötesanläggning via samarbete med SvanenEU Ecolable och Miljömärkning Sverige*. Årligen rapporterar S&W till Svanen om det ständigt pågående miljöarbetet och de förbättringar som gjorts under verksamhetsåret.

*Svanen grundades 1989, när Nordiska Ministerrådet startade Svanenmärkningen för att hjälpa konsumenter göra bra val för miljön. Det började med papper och batterier och idag hittar du Svanen på fler än tiotusen varor och tjänster. Efter några år fick Svanen sällskap av EU-Blomman, EU:s miljömärke. Det statliga bolaget Miljömärkning Sverige ansvarar för både Svanen och EU-Blomman och arbetar utan vinstsyfte på uppdrag av regeringen.