fbpx
En

Temafest

Planerar ni en årskonferens, kick-off eller AW? Kombinera det med en rolig middag med tillhörande temafest! Vi hjälper er med inspiration för teman som After Ski, Pool Party,Glitter & Glamour… Eller ja, allt ni kan tänka er, the sky is the limit!

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande för er som vill boka en temafest.

Erbjudande: 

  • Busstransporten hit eller hem
  • Välkomstdrink ingår
  • 10% rabatt på DJ / underhållning

Passa på att vara ute i vårt festtält La Terazza på vår 200 000 kvm stora tomt eller boka in er temafest i vår Event Arena. EventArenan är byggd för total flexibilitet med tillhörande matsal och mingelytor. Arenan är 400 kvm stor med en takhöjd av 7 meter och i direkt anslutning har vi byggt en restaurang med stora fönster och en fantastisk utsikt över vattnet.

 

 

 

Erbjudandet gäller nybokningar och för grupper från 30 personer, i mån av plats och går inte att kombinera med andra erbjudanden / avtal.

Om vädret tillåter rekomenderar vi att ni boka er temafest i fina La Terrazza för en fest utomhus. Vi kan erbjuda 5 olika matsalar samt flera loungeområden för en kaffepaus i solen, eller varför inte på bryggan med tårna i vattnet. Njut av god mat och undehållning med magisk utsikt över Hustegafjärden.

Eller varför inte boka in er temafest i vår Event Arena. Event Arenan är byggd för total flexibilitet med tillhörande matsal och mingelytor. Arenan är 400 kvm stor med en takhöjd av 7 meter och i direkt anslutning har vi byggt en restaurang med stora fönster och en fantastisk utsikt över vattnet.