En

Temafest

Planerar ni en årskonferens, kick-off eller AW? Kombinera det med en rolig middag med tillhörande temafest! Vi hjälper er med inspiration för teman som After Ski, Pool Party,Glitter & Glamour… Eller ja, allt ni kan tänka er, the sky is the limit!

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande för er som vill boka en temafest.

Erbjudande: 

  • Busstransporten hit eller hem
  • Välkomstdrink ingår
  • 10% rabatt på DJ / underhållning

Passa på att vara ute i vårt festtält La Terazza på vår 200 000 kvm stora tomt eller boka in er temafest i vår Event Arena. EventArenan är byggd för total flexibilitet med tillhörande matsal och mingelytor. Arenan är 400 kvm stor med en takhöjd av 7 meter och i direkt anslutning har vi byggt en restaurang med stora fönster och en fantastisk utsikt över vattnet.

 

 

 

Erbjudandet gäller nybokningar och för grupper från 30 personer, i mån av plats och går inte att kombinera med andra erbjudanden / avtal.

Skogshem & Wijk – En plats skapad för möten i en lärande miljö

Skogshem & Wijk på Lidingö är ritat av arkitekten Anders Tengbom, just med syftet att passa för konferenser och utbildningar. Vi erbjuder flexibla och funktionella mötes- och konferensrum, samt event- och konferenslokaler för såväl det lilla som det riktigt stora sällskapet. Här finns närmare 50 st konferensrum för 2-550 personer och de allra flesta med havsutsikt. Utöver konferensrum har vi också lounger med skärgårdsutsikt, 5 matsalar och 222 bekväma hotellrum med 290 bäddar. 

Vi har 200.000 kvadratmeter naturtomt med härlig strandlinje som erbjuder en mängd fartfyllda- såväl som stillsamma aktiviteter. Du kan genomföra dem både inomhus, utomhus och på vattnet.

Att ni är nära Stockholm betyder på intet sätt att ni behöver vara långt ifrån naturen. En plats skapad för möten – endast 17 minuter från Stureplan.

Om vädret tillåter rekomenderar vi att ni boka er temafest i fina La Terrazza för en fest utomhus. Vi kan erbjuda 5 olika matsalar samt flera loungeområden för en kaffepaus i solen, eller varför inte på bryggan med tårna i vattnet. Njut av god mat och undehållning med magisk utsikt över Hustegafjärden.

Eller varför inte boka in er temafest i vår Event Arena. Event Arenan är byggd för total flexibilitet med tillhörande matsal och mingelytor. Arenan är 400 kvm stor med en takhöjd av 7 meter och i direkt anslutning har vi byggt en restaurang med stora fönster och en fantastisk utsikt över vattnet.