fbpx
En

Erbjudandet gäller för nybokningar som genomförs mellan november 2023 – februari 2024 och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Minimum 30 personer för fri buss (enkelresa) inom Storstockholmsområdet.

Skogshem & Wijk – En plats skapad för möten i en lärande miljö

Skogshem & Wijk på Lidingö är ritat av arkitekten Anders Tengbom, just med syftet att passa för konferenser och utbildningar. Vi erbjuder flexibla och funktionella mötes- och konferensrum, samt event- och konferenslokaler för såväl det lilla som det riktigt stora sällskapet. Här finns närmare 50 st konferensrum för 2-550 personer och de allra flesta med havsutsikt. Utöver konferensrum har vi också lounger med skärgårdsutsikt, 5 matsalar och 222 bekväma hotellrum med 290 bäddar. 

Vi har 200.000 kvadratmeter naturtomt med härlig strandlinje som erbjuder en mängd fartfyllda- såväl som stillsamma aktiviteter. Du kan genomföra dem både inomhus, utomhus och på vattnet.

Att ni är nära Stockholm betyder på intet sätt att ni behöver vara långt ifrån naturen. En plats skapad för möten – endast 17 minuter från Stureplan.

Vakna utvilad!

Sängen är bäddad, vinden susar lätt i tallarna runt huset och du kan varva ner totalt. I Skogshem & Wijks bekväma hotellrum vaknar du utvilad. Våra enkelrum är 16 kvm och våra dubbelrum är mellan 24-32 kvm. Våra sängar är också större än genomsnitt, för extra bekvämlighet. De flesta är 105 cm bred och 210 cm lång. Från de flesta av rummen har du dessutom havsutsikt. Såklart är samtliga rum utrustade med gratis trådlöst nätverk. Varje rum har också fläkt för att hålla temperaturen till ditt behag.

Vi vill alltid göra våra gäster nöjda, så säg till oss om det är något som inte passar dig, vi har bl a en kuddbar i receptionen med mjukare/hårdare kuddar att låna vid behov. Rummen är utrustade med TV och flera kanaler samt hårfön och safe. Vissa rum har ett extra vardagsrum med bäddbar soffa (yttermått 185 cm / 210 cm, bäddningsbar yta 140-160 cm / 190 cm).

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners. View more
Accept